dimecres, 27 d’octubre del 2010

DE QUE SERÀ CAPAÇ EN MARIO?


Estem preparant els últims detalls per iniciar el llarg per conèixer en Mario (llarg en temps i espera). Ja no queda temps i ens falten tantes coses, o no, estic ben atabalat per les maletes, el què prendre per en Mario (algunes joguines, colors i papers, llibres… i sobretot el “Mario” amb olor a vainilla). I si ens deixem alguna cosa?Avui estava esmorzant amb col·legues de l’automobilisme, de l’Associació Andorrana de Vehicles Antics i del Club Blanc i Blau 2002, d’Andorra, i hem decidit que en Mario serà un bon copilot, així que Martí ves preparant el relleu (això sí, pren-ho en calma ja que encara en tens per bastants anys).
La pregunta és: aconseguirà en Mario les gestes i proeses dels seus mestres i fer portades de "diaris"? Aconseguirà en Mario que s’esvaeixin aquestes dèries tant extravagants dels Ral·lis, sortides de velocitat i àpats gastronòmics i d'altres de pa amb tomaca? O per el contrari obligarà a la búsqueda i captura d’algun vehicle que desprengui olor a gasolina i que al menys tingui tres places de capacitat? (Maria anem-hi pensant).
Aiaiaiiiiiiii... de que serà capaç en Mario?

6 comentaris:

  1. Ufff,
    M'en vaig fent a l'ideia del relleu, ja se sab que els pares proposen i els fills d....., pero de moment encara tens "copi" per dies, pero de moment a en Marius l'anirem introduint al mon de la gasolina.

    ResponElimina
  2. Siguem realistes, la canalla et canvien la vida, t' has d' adaptar a ells, pero jo crec que tambe es molt important que els menuts s' adaptin a tu i als teus costums, o sigui que Martí ves pensant , aixo si amb tranquilitat,a deixar de fer de copi;S' han de deixar de fer coses per que a casa hi han menuts ?? el meu parer es que no ,home sempre dins d'uns limits, es clar.....pero aquest limits son els pares qui els han de posar. Aiiii, quanta filosofia

    ResponElimina
  3. Aneu mirant cotxes de mes de dues places!!!ja ja....

    ResponElimina
  4. Carall quines coses es troben per la xarxa, sempre pesques alguna cosa.

    Moltes felicitats i paciència!

    ResponElimina
  5. Serà capaç de tot això... i més! I si no, temps al temps!

    ResponElimina
  6. Falten menys de 24 hores per coneixer al Mario. Els nervis dels seus pares estan destrossats, sera dificil passar la nit.

    ResponElimina