dijous, 4 de novembre del 2010

JA HEM CONEGUT EN MARIO

Quina emoció! Ens truquen per telèfon (arriben abans d’hora) que fem, contestem o no? En Mario és al lobby. Baixem? Com reaccionarem? No us enganyo, les llàgrimes ens omplen els ulls. ALLÍ ALLÍ és en Mario, l’agafem a l’instant (més ben dit na Maria els hi pren de les mans). No diu res, algun soroll i el riure, això sí sempre observa. Tot és nou, no ha vist res més que les parets de la llar d’infants exceptuant la sortida al pediatra. La gent, les plantes, els sorolls i les olors. I nosaltres, ben diferents al que per ell és l’habitual. De cop un somriure amagat, i un altre, i explota a riure, i a moure’s i a gatejar per sobre el llit, però si em fa suar!!!
I te molt clar el joguet i el color que vol. S’ha convertit es especialista en petar els globus amb les dents, però ni s’immuta.  És mimós i es deixa mimar. Menjar? farà un bon paper, de segur que gaudirà de les nostres excuses per trobar-nos (algú sabrà el per que ho dic).
Apa Mario fins demà, ja han passat més de dues hores i ens preguntem per que no es pot quedar amb nosaltres. Mario que passis un bon dia, fins demà al matí, que veuràs el cotxet/cadireta, la motxilla, roba, etc. que els papis t’han comprat, i roba, i un mossegador, i ...

Ai Martí quina raó tens, ara ja no seré més en Genar, seré el pare d’en Mario!!!

4 comentaris:

  1. UFFFF! seré tonta, m' acabo d' emocionar ,imaginant-me la siruació.
    Ai, aquestes personetes, tant si el pareixes com no, que ja abans d' arrivar a les nostres vides ens fan anar de corcoll, i desprès encara més!!!
    Doncs si, seras el pare del Mario ,així pel cap baix, fins a la seva pre-adolescencia. Jeje , sort que cada vegada es mes aviat,
    Montserrat ( per si no funciona amb url)

    ResponElimina
  2. Et veig content i molt satisfet; ja fet poc apoc a aquesta nova situació, que no per nova solament, si no pels nous sentiments que desperta et durà a la nova dimensió dels pares de la que estic ben segur seràs dels millors.
    Segueix mantenint-te en forma, sempre pensant en un futur proper, ja sabràs perquè.

    ResponElimina
  3. Osti Genar,
    Estic descobrint en Tu un aspecte que cada dia em sorpren mes!!, estas ficat en el paper de pare responsable i amoinat pels esdeveniments que li succeiran a en Marius, que ...., anims i no t'engoixis que "el manual" es va fent de dia en dia i tenir els fills quant no ets tant jove et dona l'avantatge de que no tens urgencies!!i tot es mes racional.
    Com mes amunt escriu Jose Salsas, es important que et mantinguis en forma, per que.... ja ho descobriras i no trigaras gaire.

    ResponElimina
  4. ànim parella, sereu uns papis genials, no patiu tot anirà perfecte. Tots esperem que aquestos mesos pasin ràpit per podervos tenir aquí tots tres, i poder fer un munt de petons al Marius.
    Una abraçada

    ResponElimina