divendres, 26 de novembre del 2010

DE VIATGE CAP A LA PLATJA

De viatge, el microbús ple, nosaltres (3) i el seu col·lega (2) ocupant tres places a l’ultima fila (el xofer s’ha lluït), i en mig una noia: quant no li estirem els cabells li clavem cop de peu, li cridem a l’orella o ha de recollir els nostres entreteniments (joguina, ampolla), però fins i tot ens convida a galeta. Quin morro! a la primera plaça buida treu l’excusa de deixar-nos més espai.
Aquí en Màrius ha retrobat un altre antic col·lega i som tres. Ja fa una setmana que estem a la Platja, els dos primers dies han servit per aclimatar-nos a la nova vida, aquí tenim molta més estona a l’exterior que a Sto. Domingo i anem a dormir més tard, després de prendre algun còctel. Encara que plou cada dia son pluges intenses, de poca durada però que mullen molt i moltíssim, sobretot quant t’agafen enmig del no res, com dilluns a la piscina.
En Mario ha après a dir MAMA i a la mama li cau més baba que a ell (me’n oblidava sense cap mala intenció). També diu papa i brbrbrbrbr). Això sí, segueix pixant-se sobre el papa.

4 comentaris:

  1. NÚRIA I MARIA PASCUAL!!:

    que mono es el marius, i li agrada molt anar a la platja amb l'aigua oi!!!!!!!!!.
    serà igual de tussut com la maria?!?!
    si fa servir xumet treieu-li aviat que sino el portara molt de temps!!! i no se ningu que el seu nom comensa per la lletra M i despres segueix A R I A!!

    ResponElimina
  2. SÍ li agrada molt l'aigua i el jacuzzi.
    No sap que és un xumet.
    Petons a tots

    ResponElimina
  3. Doncs quina barra, jo quasi no se que es el jacuzzi!!!I aqui fa força fred,
    UMMMMMMM! quina pell mès tendra que se li veu, uffff! quines ganes de fer-li un pesic petitó.

    montserrat ( la d' aguilar)

    ResponElimina
  4. Hoooo!!! ke mono k es el Marius, heeeeee genari
    No tant jacuzzi i mes plastica

    ResponElimina