dissabte, 20 de novembre del 2010

JA TINC QUINZE MESOS, SI HO SÉ VINC ABANS.

Una setmana de rutina a Sto. Domingo: piscines al matí, passejades per la tarda, cafès al Premium i relacions socials a tope (ascensor sobretot i sempre per part d’en Mario). I diumenge a mig matí descoberta del Jardín Botánico, val la pena, i anem amb trenet (Martí ja et faig la competència, anirem plegats a veure en Joan). Que maco he retrobat un antic company, collonut!
El més, la pixada al llit (de la mama i el papa es clar, però al costat del papa), i tant ample, millor.  Com qui se’n fot.
Fum, pol·lució, botzines... i de cop i volta al Parque de las Esculturas (ni soroll, ni pol·lució ni botzines ...) gran descoberta d’un cinema cafè súper tranquil i agradable, al aire lliure i actuacions en directe (el nen també pot entra-hi).Dijous 18, ja compleixo 15 mesos (un "aaaño i tres meeeses" per els autòctons) i anem de compres: sabates(dos parells per a mi i dos per la mama, que xulis. El papa? NO), roba i bolllllllquers, molts. Per celebrar trobada amb dos antics companys, QUINA FESTA, i ....... de regalet “vale por TRES SEMANAS (d'entrada) EN PLAYA BÁVARO, en Resort Palace de Luxe con todos los gastos pagados”(ja sabem per qui), ens diu que ja te ganes de conèixer la platja..
Impressionant, en Mario ni col·labora en fer les maletes, si d’arribada en portàvem dues ara ja en tenim tres!!! Molt material logistic

2 comentaris:

  1. EL MERAVELLOS MON DE LES MALETES
    Temps era temps que, MARIA VA QUE MARXEM!!, i rapidament us possaveu en marxa, d'ara en davant com ja haureu pogut descobrir es, HAURIEM DE MARXAR!!, llavors comença un complicat pla logistic i la inacavable llista de coses per en Marius com..., i...., i...., mes..... i no ens descuidem de...., i.....etc, quin mon mes meravellos, però no desepereu per que segur que sempre oblidareu quelcom i com consequencia la llista cada dia sera mes llarga.
    Ah per cert Genar, la visita a en Joan es imprescindible, però el primer tren el regalem nosaltres.

    ResponElimina
  2. corraboro el regal del tren, després de pagar i pagar vagons,m'aquines i altres xuxes trenístics per el soci, volem ser els primers que regalem tren i convertir-lo amb un trenaire major.
    Em quan al tema maletes, quan anaven a esquiar amb el nostre fill de petit, jo començava a preparar les coses els dimecres, jaja, fa riure pero es cert!!!
    la socia del de dalt

    ResponElimina